Best OFF Beast ON

CriGri — Best OFF Beast ON
Lansare : Dec. 11, 2014
Studio : A & A

Primele 3 discuri au avut prezentări sau mici recenzii. Aici voi povesti o întâmplare de la Rock School unde activez ca îndrumător vocal.

Vezi detalii

11 Povestioare

CriGri — 11 Povestioare
Lansare : Iun. 09, 2009
Studio : Trompeta

Am trecut pragul mileniului 2. Dincolo de amenințarea cu sfârșitul planetar. Omenirea supraviețuiește, omenia a cam pierit. Și dacă blândul Isus nu se va întoarce să se sacrifice iar pentru noi, păcătoșii, înseamă că e timpul să între în rol salvatorii castelului nostru . Iată-i aducând "11 Povestioare" cu driade și naiade, la care din loc în loc, elfi și spiriduși provoacă fiorul nordic al fiordului.

Vezi detalii

Urma de Mâine

CriGri — Urma de Mâine
Lansare : Sep. 01, 2006
Studio : Soft Records

"LUDIC ȘI LĂUNTRIC. PLATONIC ȘI OXIMORONIC. NELINIȘTI APĂSĂTOARE. SENSIBILITATE ȘI DISPERARE. SUFLET DE COPIL ÎN TRUP DE OM MARE" - Lucian Boariu

Vezi detalii

Glas de Peşte

CriGri — Glas de Peşte
Lansare : Aug. 01, 2004
Studio : Soft Records

Solicitarea de a scrie câteva rânduri pentru coperta albumului de debut al formației CRI GRI m-a surprins. În primul rând este o premieră petru mine, deși am fost rugat de câteva ori să prezint conferințele de presă la lansare câtorva albume și am organizat și prezentat câteva sute de concerte rock. Apoi sincer nu mai speram ca acest album să apară vreodată.

Vezi detalii